45739615 - double exposure of businessman using the tablet with cityscape and financial graph on blurred building background, business trading concept
aug.
27
2014

Befektetés minden mennyiségben

Az internet megjelenésével megváltozott mindannyiunk élete. Míg régen a pénzügyi vagyonkezelés területén is az információ megszerzése volt igen nehéz és fáradságos feladat (húsz évvel ezelőtt, amikor kezdtünk, akkor még javában így volt), addig ma olyan információ-dömping van, hogy annak szűrése, felhasználása jelent komoly kihívást.

Megjelent a blog műfaja. Mi is ezzel indítottunk, ez volt a második stratégiai döntés. Ötletadónk a Vakmajom.hu volt, nagyon szerettük olvasni. Aztán rákaptunk számos más, zömmel külföldi blogra. Az addig igen zárt pénzügyi kezelés, tőzsdézés világa hirtelen megváltozott és azzal szembesültünk, hogy ebben a fantasztikus információs szabadságban ez a műfaj és eszköz lehetőséget teremt arra, hogy közelebb hozzuk az érdeklődőkhöz ezt a szakmát. Így indult útjára az Alapblog.hu.

Mindenki temeti a nyomtatott sajtót. Nem tudjuk, mit hoz a jövő, de azt tapasztaltuk, hogy amikor az Alapblog.hu anyagaira támaszkodva az A lapot kinyomtattuk és ügyfeleinknek, partnereinknek elküldtük, sok pozitív visszajelzést kaptunk és az Alapblog olvasottsága is megugrott. Az érdeklődésre tehát nem lehet panasz.

Ez a lap nem üzleti vállalkozás. Inkább azt tükrözi, hogy van ma Magyarországon egy olyan szakmai műhely, amely őszinte hivatástudattal komolyan veszi a dolgát és a legnagyobb márkanevek mellett is megállja a helyét a versenyben.

A lap előfizethető. Az éves előfizetés 1600 forint.

 

Előfizetési akciónkért kattintson ide!

 

Bilibók Botond
vezérigazgató