jan.
30
2019

BAJNOKI GYŰRŰK

Emlékszik még arra, hogy Ace Ventura (Jim Carrey) ténylegesen mit keresett az „Állati nyomozó”-ban azért, hogy Hópihére, az amerikai-foci csapat elrabolt kabaladelfinjének nyomára bukkanjon?

Blogunkon már sokszor leírtuk, hogy a „minden buborék”-ok idejét éljük, és hogy ilyen időkben nagyon meg kell fontolni, ha bármibe is befektetünk. Ugyanakkor a befektetési eszközök palettája szinte határtalan, mindig találni valami érdekeset, melyben „bízhat” az ember.

Kollégám a napokban FERRARI 250 GTO-ról írt én tavaly egy fantasztikus órákat kínáló aukcióról jelentettem önöknek és most nemsokára ismét lesz egy igen érdekes árverés, ahol izgalmas tárgyakat lehet majd vásárolni, melyek amellett, hogy valószínűleg jól őrzik majd pénzben számolt értéküket, még érzelmi/kulturális élményt is nyújtanak majd tulajdonosuknak.

Az időzítés nem véletlen, vasárnap lesz az 53. Super Bowl, az amerikai futball nagydöntője, az USA legnézettebb televíziós eseménye.

Akinek nem telik FERRARI 250 GTO-ra, vagy több százmilliós karórára, az most el tudja majd költeni a pénzét például amerikai futball bajnoki aranygyűrűkre. Ace Ventura is ilyen gyűrűt keresett az „Állati nyomozó”-ban, amikor a delfint kereste. (Szerintem a zuhanyzós jelenet a legviccesebb – ugorja át a hirdetést.) https://www.youtube.com/watch?v=XGnFUbsD-2A

Ezen az oldalon ilyen eladó gyűrűket talál, melyek ugyan többnyire gyenge minőségű aranyból készültek (10-14k) (a drágább gyűrűket apróbb gyémántok is díszítik), de eszmei értékük elég magas (főleg egy szurkoló számára), darabszámuk erősen limitált, kis helyen is elférnek (akár hordhatók is), így számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek ahhoz, hogy egy egységnyi pénzt ebben tartson az ember, de persze ettől még befektetésként ezek a gyűrűk sem kockázatmentes „tuti” befektetések: BAJNOKI GYŰRŰK AUKCIÓJA.

Aki nagy amerikai-foci rajongó, annak számára az aukció teljes kínálata bizonyára nagyon érdekes lesz:
https://www.huntauctions.com/livecatalog/mobile/index.html#p=1

És ha már szó esett Ace Ventura-ról, ha valakiben kellemes emlékeket ébreszt a felidézése, melléklem a teljes film linkjét, itt tekinthető meg legálisan és biztonságosan, jó szórakozást kívánok a megtekintéséhez (itt is átugorhatja a hirdetést): https://videa.hu/videok/film-animacio/ace-ventura-allati-nyomozo-1994-film-full-teljes-CKGsSHI0YTokvBfo

Hihetetlen, hogy ez a film már 25 éves, 1994-ben készült…