Díjakat nyertünk!

A rangos nemzetközi pénzügyi szaklap, a Euromoney minden évben az egész világra kiterjedő felmérést végez privátbanki és vagyonkezelési szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi szereplők körében. A rangsor összeállításakor számos tényezőt figyelembe vesznek, így például megvizsgálják az adott cég által nyújtott szolgáltatások körét és minőségét, a kiszolgálás színvonalát, de a versenytársaktól is kérnek egy általános értékelést.

Az összesített adatok alapján 2010-ben több kategóriában is a Concorde Csoport leányvállalata, a Concorde Alapkezelő zrt. bizonyult a legjobbnak Magyarországon. A felmérés szerint a legjobb hazai pénzügyi szolgáltató lett, és első helyezést ért el az “ügyfélkapcsolattartás” az “elérhető befektetési termékek köre”, valamint a "részvény-portfólió menedzsment" kategóriákban. Az összesített magyarországi rangsorban a Concorde a harmadik helyezést érte el.

“A fenti kategóriákban elért első helyezés nemcsak azért fontos számunkra, mert olyan kulcsterületekről van szó, melyek elengedhetetlenek a kiváló privátbanki és vagyonkezelési szolgáltatáshoz, hanem azért is, mert ez ügyfeleink bizalmát jelenti.
Ennek különösen nagy a jelentősége, hiszen az általunk kezelt vagyon összege a válság időszakában nőtt, ami egyrészt azt jelenti, hogy ügyfeleink elégedettek voltak a munkánkkal és további vagyont bíztak ránk, másrészt azt, hogy a válságból adódó lehetőségeket portfóliókezelőink kiemelkedő módon használták ki. Nem utolsó sorban számos új ügyfél bízta ránk megtakarításait” – mondta Bilibók Botond, a Concorde Alapkezelő vezérigazgatója.
“Meggyőződésem, hogy sikeres, hosszú távú kapcsolatot csak úgy tudunk kialakítani ügyfeleinkkel, ha nem hangzatos ígéreteket teszünk, hanem eredményeket produkálunk ügyfeleink érdekeit és egyedi igényeit maximálisan szem előtt tartva” – tette hozzá.