Éttermeknek roló le

Csak a kiszállítás marad, de nem akármilyen kiszállítás. Hanem minimum olyan kritériumú, mint amilyet a kínai Haidilao hot pot lánc (amikor egy tálból cseresznyéznek, püff neki) bevezetett a túlélése érdekében. Kis túlzással még a fertőtlenítőt is fertőtlenítik, még a készítők, kiszállítók naplózva mért aznapi testhőmérsékletét is listázva átadják a kajával együtt a vevőknek. Itt azonnali váltás kell az üzleti modellekben, vagy azonnali kampec. És majd utána is csak oda merészkednek vissza a vendégek, lassan, egyenként, ahol irgalmatlan tisztasági szigor van, mint egy műtőben, valószínűleg a nagy tőkeerejű túlélő láncokba, ahol lesz komplett új protokoll, a piaci talponállós hurkázásnak, de a családi kifőzdének is sajna egy időre lőttek.

 

Forrás: Vakmajom a Facebookon