Hétvégi cikkajánló

Jó szórakozást!

Holdblogról ajánljuk

Kinek mi jut eszébe a rekord szó hallatán, ha pénzügyi eszközökről van szó?

Archívumunkból egy tanulságos cikk, hogy befektetőként milyen menedzsmenteket kezeljünk fenntartásokkal és miért érdemes hosszútávon gondolkodni, figyelmen kívül hagyva a rövidtávú negatív hatásokat.

Tovább a cikkhez
HOLD Podcast ajánló

Eheti podcast beszélgetésünkben az indexről, dollár gyengülésről, Robinhood-ról és egy norvég hajós cégről mondják el véleményüket elemzőink.

Tovább a cikkhez
Arany

A Chelsea focicsapat tulajdonosa, Roman Abramovich, sokéves rekordot döntögető aranyár idején értékesíti orosz aranybánya részvényeit. Ismeri a sikeres befektetés szabályát: Olcsón venni drágán eladni.

Tovább a cikkhez
Szegénység

A szegénységből kiemelt, közel másfél milliárd ember, a 21. század legnagyobb teljesítménye. Philip Alston ezt a kijelentést támadja riportjában, szerinte direkt kormánybeavatkozásokra van szükség a folyamat felgyorsításához és hatékonyságnak növeléséhez.

Tovább a cikkhez
Kultúra

Védett énekesmadarak énekéből átdolgozott dalokat állítottak össze elektronikus zenészek, amely album megvásárlásával bárki támogathatja a madarak megmentését.

Tovább a cikkhez
Autó

Összezuhanó autóeladások és széteső autóipari részvények idején az oldtimerek piaca nem érzi a válságot. Az amerikai aukciók online térbe terelődtek és szó sincs kétségbeesett értékesítésekről, akár 3 millió dollárért is elkelnek a „sztárkocsik”.

Tovább a cikkhez