Hétvégi cikkajánló

Holdblogról ajánljuk

Egy duopólium lebontása még szabályozói segítséggel is hosszú évekbe telhet. Egy ilyen idilli üzleti álomvilágból riadt fel Kazahsztánban a Visa és a Mastercard, ahol megérkezett mindkettőjük rémálma: a Kaspi!

Óriási népszerűsége ellenére sem könnyű meghatározni az ESG fogalmát, valamint azt, hogy a vállalatértékelésben a környezeti, társadalmi és a vállalatirányítási felelősséget milyen faktorok alapján osztályozzuk.

Bár Elon Musk korábban is hírhedt volt a merész kijelentéseiről, a jelenlegi piaci környezetet jól fémjelzi, hogy egy másik mániára akaszkodás hozta el a kívánt hírverést és a figyelemelterelést az elektromos autógyártó számára.

A megfelelő műtárgyak vásárlása befektetésnek sem utolsó, van olyan Richter kép, amelynek ára a 29 év alatt átlagosan évi 19 százalékot emelkedett.

Tovább a cikkhez
Gazdaság

A marketing hanyatló ága: visszatér az óriásplakátok ideje, ha a munkavállalók pár napot újra az irodában töltenek, vagy a hirdetésnek ezt a fajtáját már örökre eltemethetjük?

Infláció az építőiparban, mi áll az áremelkedés mögött?

Tovább a cikkhez
Tőzsde

Bár nagy jövő áll az elektromos autó szektor előtt, nehéz megmondani melyik gyártó lesz az iparág győztese!

Az alapító lányának alkotását segítő appnak indult, mára viszont komoly versenyhelyzetet teremt az Adobe számára. A Picsart története az indulástól.

Tovább a cikkhez
Érdekesség

Hatalmas követőtáborral rendelkeznek a pénzügyi világ új szereplői, a befektetésekre koncentráló influenszerek!

Tovább a cikkhez