Hétvégi cikkajánló

Holdblogról ajánljuk

Extrém hosszú ideje emelkednek lendületesen a tőzsdék. Az optimizmus határtalan, pedig olyan figyelmeztetés érkezett, amely alapvetően változtathatja meg a körülményeket.

Hogyan alkalmazhatók a közgazdászok által az adósságcsapda elkerülésére szolgáló eszközök az elhízás ellen?

Milyen a magyar „Azonnali fizetési rendszerhez” hasonló rendszer van a világban, ami kiszoríthatja a Visát és a Mastercardot a hazai fizetési piacról?

A pump and dump stratégia, ugyan hosszú múlttal rendelkezik és a hagyományos piacokon illegális cselekmény, de ilyen formában, minőségben és mennyiségben még sose volt jelen a történelemben.

Tovább a cikkhez
Podcast ajánló

Podcastereink ezúttal Szabó Lászlóval beszélgettek például a következő témákról: A majom az új Rolex; Ki használja a moratóriumot? Devizahitel válság: bankok hibája? Kamionosok közt; A női parkoló; Goldman a férfiak ellen

Tovább a cikkhez
Tőzsde

Az eddigi legsikeresebb indonéz startup: hatalmas népszerűségnek örvend a két fiatal által alapított online trading platform.

Nem a hételeji leállás a Facebook egyetlen problémája, a vállalatnak etikai kérdésekben is bizonyítania kell

A többi versenytárssal ellentétben a Teslát nem viselte meg a chiphiány. A legyártott járművek számát tekintve rekord negyedévet zárt a vállalat.

Tovább a cikkhez