HOLD NÉVEN FOLYTATJA MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB FÜGGETLEN ALAPKEZELŐJE

Alapkezelőnk a jöben HOLD néven folytatja tevékenységét. Társaságunk az új név mellett teljes arculatot is váltott, ugyanakkor befektetési filozófiánkon a továbbiakban sem változtatunk.

„Három lehetséges pozíciója lehet a befektetőnek, eldöntheti, hogy vesz, megtart vagy elad. Ebből a buy-hold-sell (vétel-tartás-eladás) hármasból a HOLD Alapkezelő mindig is a hosszú távú pozíciók megtartására fókuszált. A befektetési szemléletünk alapja a szigorú kockázatkezelés mellett az alacsony forgási sebesség, a pozícióink hosszú távon való tartása. A buy-hold-sell hármas középső tagja a hold, azaz tartás a név alapja, ráadásul a hold szónak magyarul is van jól megfogalmazható tartalma, ezért esett erre a névre a választásunk” – mondta el az új név és arculat bevezetése kapcsán Szabó László, a HOLD Alapkezelő elnök-tulajdonosa a ma tartott sajtótájékoztatón.

TGZ_3355

„A HOLD Alapkezelő sikerének egyik titka egyedülálló szellemi műhelyünk. Ez tette a társaságot függetlenként is a második legnagyobb abszolút hozamú alapkezelővé, valamint a BAMOSZ adatai alapján, a piaci részesedést is vizsgálva a negyedik legnagyobb alapkezelő vállalattá, nem beszélve arról, hogy a privát vagyonkezelés területén nálunk az egyik legnagyobb az egy főre eső megtakarítások kezelése. A HOLD a világ legnagyobb szuverén alapjának is egyik vagyonkezelője és ma már az USA-ban, a világ legkompetitívebb piacán is jelen van egyedüli magyar portfóliókezelőként. Kiváló emberek, kiváló csapatszellem, sok szorgalom és a munka szeretete, ez visz előre bennünket Budapesttől, Bécstől, Londonon át New Yorkig” – tette hozzá Bilibók Botond, a HOLD Alapkezelő vezérigazgató-tulajdonosa.

TGZ_3329

Az alapkezelő teljes körű re-branding kampányát és új arculatát a GRUND készítette, míg a bevezetéssel kapcsolatos PR és social feladatokat a GRUND Social Club látja el.

Van élet a Holdon.

HOLD Alapkezelő