Újra Superbrands az Eston

„Megtisztelő számunkra, hogy cégünk ismét elnyerte a legjobb üzleti márkákat fémjelző Business Superbrands címet. Úgy érezzük, ezzel nemcsak szakmai partnereink, de a szélesebb fogyasztóközönség felé is megerősítést nyert, hogy szakterületünkön kiváló hírnevet sikerült szereznünk” – mondta el Salamon Adorján, az Eston International elnök-vezérigazgatója. Hozzátette: „Az Eston International idén ünnepli fennállásának huszadik évfordulóját. 2013-ban elért szakmai sikereink, így a Superbrands cím megszerzése is, számunkra különösen kedves születésnapi ajándék.” Mint elmondta, az elismerés megerősíti az Eston azon törekvését, hogy az ingatlanpiacot is mélyen érintő válságot csak a kiemelkedő szakmai színvonal fenntartásával lehet túlélni, és a megrendelők a kedvezőtlen piaci környezetben is nagyra értékelik a márka megbízhatóságát.

A kitüntetés odaítélése az iparági szövetségek és szakmai szervezetek által tett ajánlások alapján történt, az úgynevezett Bisnode Rating kockázatossági mutatószám, az éves árbevétel és a vállalatok egyéb pénzügyi adatai figyelembe vételével. A Superbrands minősítés a legkiválóbb cégek védjegye, a programot fenntartó független szervezet a világ közel kilencven országában értékeli a márkákat.

Az Eston International teljes körű megoldást kínál ügyfeleinek az üzleti ingatlanok valamennyi területén. Értékesítési, tanácsadói és vagyonértékelői tevékenysége mellett a cég már integrált ingatlanüzemeltetési szolgáltatást is kínál. Az Eston számos jól ismert, a saját területén piacvezető céget tudhat ügyfelei között. Magyarország legnagyobb ingatlanalapja, a 175 milliárd forint feletti nettó eszközértékkel bíró Erste Ingatlanalap számára az Eston végzi az ingatlanértékeléseket; a magyar tőkepiac egyik meghatározó szereplője, a Központi Elszámolóház és Értéktár Zrt. iroda-áthelyezésére szintén a most díjazott tanácsadót kérte fel. A cég a közelmúltban sikeresen járt el a Concorde Alapkezelő és Értékpapír Zrt. irodahasználati szerződésének újratárgyalásában; emellett bővítette iroda-bérbeadási részlegének megbízási állományát: a Heitman több budapesti irodaházára szerzett közös-kizárólagos (joint-exclusive) értékesítési jogot.

Forrás: iroda.hu – 2013. május 7.